مواد لازم
برگ تازه ترخون / 2 پیمانه
سرکه / 2 پیمانه
چند شاخه ترخون اضافه برای تزیین
طرز تهیه:
1- برای آزاد شدن طعم و رایحه ترخون، کمی آنها را له کنید.
2- برگهای له شده را درون ظرفی بریزید.
3- سرکه را روی برگها بریزید.
4- درب ظرف را بگذارید و آن را در جای خنک و تاریک به مدت 3- 2 هفته نگهداری کنید.
با انجام اینکار، عطر و طعم ترخون به سرکه منتقل میشود.
5- سرکه را از صافی رد کنید، سپس آن را درون بطریها بریزید.
قبل از انجام اینکار درون هر بطری، یک شاخه ترخون بگذارید.
6- درب بطریها را ببندید و روی آنها برچسب و تاریخ بگذارید.
توجه: تاریخ اعتبار این سرکه 6 ماه پس از تولید است.
نکات لازم:
• برای خواباندن ترخون در سرکه، از ظروف بزرگ سرامیکی یا شیشهای استفاده کنید.
• برای نگهداری سرکه از ظروف مناسب استفاده کنید.